L’Officiel NL Aug 2016 Hero Image
Hero logo

- Cas Gasi -
L’Officiel NL Aug 2016

L’Officiel NL Aug 2016

Aug 2016

WAAR ZIJN WE

Het agrotoeristische boetiekhotel Cas Gasi in Ibiza is een afgelegen boerderij op een heuvel van het dorpje Santa Gertrudis, in het midden van Ibiza. Het achttiende-eeuwse hotel weerspiegelt de traditionele architectuur van het Spaanse eiland. Hier spreken grote patio’s, hoge plafonds in terracottakleur en details zoals beschilderde tegeltjes tot de verbeelding.

WE LOVE

De twaalf authentieke kamers hebben een onbetaalbaar uitzicht op door pijnbomen begroeide valleien. Een en al natuur op je bord: de eigenaars telen hun groenten en fruit volledig zelf. Lege tafels in het biologische restaurant komen daarom zelden voor. Ontdek daarnaast het eiland met de elektrische auto’s of fiets die het hotel verhuurt. Of ga paardrijden op de nabij liggende zandstranden.

INSIDE TIP

Opstaan met een downward facing dog-pose in het volle ochtendgloren doet wonderen. En ook de spa lost alle verwachtingen in. De ecologische pro- ducten die worden gebruikt in de luxe- behandelingen zorgen voor een echte skin boost. Om even aan de blakerende zonnestralen te ontsnappen, is een frisse duik in het buitenzwembad de ultieme afkoeling. Vlei jezelf neer met een goed boek en laat de geur van oranjebloesem in bloei langs vliegen.

Explore Fascinating Press Mentions of Cas Gasi: Uncover the Latest Buzz!

Luxe City Guides – Apr. 2022

Ibiza Resident Margaret von Korff’s Favourite Spots On The Island by Kaira Van WijkApril 13, 2022 The Mediterranean island of …

Read More

Cosmopolitan Jan 2018

Read More
Logo

Become part of Cas Gasi

Receive news, offers, updates

Bringing moments to life:
discover our world through Instagram

Instagram: @casgasi